Участие на Винарска изба Румелия в третото издание на DiVino Taste

Rumelia_diVino-Taste_2013_

DiVino.Taste 2013 – форум на българското вино

Дата: 16-17 ноември 2013 г.

Час: от 10:00 до 18:00 часа

Място: София, зала 6 на НДК

И тази година Винарска изба Румелия ще вземе участие във форума за българско вино DiVino.Taste 2013, който ще се проведе в Зала 6 на НДК. Форумът се провежда за трета поредна година и набира все по-широка популярност. DiVino.Taste 2013 е мястото, където винопроизводителите могат да осъществят директен контакт помежду си и с клиентите. По време на изложението могат да бъдат опитани едни от най-добрите български вина от качествени сортове грозде, отгледани в плодородните български земи. 

На форума за български вина DiVino.Taste 2013 се организират майсторски класове и семинари, водени от професионални лектори. Присъствието на тези образователни лекции гарантира запознаване с интересна информация от света на виното. Темите са разнообразни и увлекателни.

Вижте програмата за майсторски класове и семинари тук.

За първа година посетителите на изложението ще могат да закупят вина от изложителите, които са над 400 вида. Цените на вината ще бъдат изключително изгодни.

 

  , , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>