Коледен дрескод или как се обличат бутилките вино за Коледа?

Коледен дрескод или как се обличат бутилките вино за Коледа?

С наближаващите празници, настроението ни е все по-приповдигнато и жизнерадостно. Коледа е може би най-зареждащият емоционално празник, на който цялото семейство се събира и прекарва заедно вълнуващи моменти.

Вдъхновени от коледния дух, открихме забавни и интересни облекла за бутилки. Оказа се, че и при тях има коледен дрескод, който гласи „Колкото по-атрактивни коледни костюми, толкова по-желано вино.“ Попаднахме на невероятни идеи, които и сами може да претворите, така че да поднесете оригинален подарък за Коледа – бутилка вино с коледна дрешка.

Коледни бутилки вино с дрешки

Някои варинати на облекло са подходящи за декориране, преди да отворите бутилката. Обличате коледното костюмче, шалче или шапцица, или правите декорацията с подходящи материали, така че да изглежда възможно най-забележително. Другата част от идеите, могат да се приложат след като сте консумирали бялото или червено вино. Те са изцяло изрисувани или осветени със светлини, подходящи за декорация на дома.

Рисувани и украсени с коледни декорации бутилки


Вижте още: Как да си приготвим греяно вино за Коледа?


Вино с коледни етикети

Светещи коледни бутилки вино – за декорация

Разгледайте как изглежда дескода за Коледа на бутилките за вино и смело изпробвайте идеите за украса. Не се колебайте да изненадате най-близките си хора с някое любимо вино от избата на Румелия.

  , ,


One thought on “Коледен дрескод или как се обличат бутилките вино за Коледа?

  1. Здравейте,
    Предлагате ли за индивидуални покупки шапките с глава “дядо Коледа”, които служат като декорация на тапата за бутилка. Моля за цена на 5-10 бр.
    Благодаря Ви предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>