bgen

Условия

Моля, прочетете внимателно общите условия, посочени по-долу, преди да преминете към поръчването на продукти от уебсайта Rumelia.net

Общи условия за ползване на Rumelia.net

Уебсайтът Rumelia.net е интернет магазин. Той предоставя информация и възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продукти, предлагани от винарска изба Румелия.

Настоящият документ съдържа Общите условия и урежда отношенията между винарска изба Румелия (наричана по-долу rumelia.net) и потребителите на електронни услуги, намиращи се на домейн rumelia.net

Използването на всички хипервръзки и/или заплащането на предлаганите от страниците на rumelia.net продукти, Ви превръща в потребител, което означава, че приемате и се задължавате да спазвате общите условия. Тези условия обвързват всички потребители.

Rumelia.net си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително предупреждение или анонсиране.

Регистрация

Заявка за закупуване на продукти може да бъде направена без регистрация в системата. Преди да бъде изпратена поръчката към нас, има стъпка, в която трябва да бъдат коректно попълнени данните за доставка.

Rumelia.net НЯМА да изпълни Вашата заявка, когато предоставените данни не са достоверни.

Защита на личните данни

Rumelia.net се задължава да защитава предоставената при регистрацията в уебсайта информация от всеки потребител. Личните данни на потребителите няма да бъдат предоставяни на трети страни, освен на куриерската фирма. Тяхната достоверност се проверява, за да може поръчката Ви да бъде приключена коректно.

Авторски права

Винарска изба Румелия Ви дава право да разглеждате всички материали – изображения, текстове и всякаква информация от страниците на rumelia.net, само за лична употреба – при условие, че не се ползват с търговска цел и се спазват всички авторски права. Публикуваното на този сайт съдържание е собственост (освен ако изрично не е упоменато друго) на онлайн магазин rumelia.net и се ползва със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквото и да е съдържание от този уебсайт без изрично разрешение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

Права и задължения, съгласно ЗЕТ и ЗЗП

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП rumelia.net е длъжен да предостави на потребителите си непрекъснат достъп до следната информация:

Адрес на фирмата:

Панагюрище 4500
ул. Братя Дейкови № 4
тел.: 0357 63366
факс: 0357 62966
email: vino@rumelia.net
www.rumelia.net

Органът, който осъществява контрол върху дейността на онлайн магазин rumelia.net е Комисията за защита на потребителите.

Всички цени на продуктите, указани в уебсайта rumelia.net, са в лева с включено ДДС и важат за 1 брой. Стойността на разходите за доставка НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цените на продуктите, нея може да видите на страницата Как да поръчам?

Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Коментари и оценяване

Публикуването на коментари за продуктите означава, че потребителят е съгласен с Общите условия за ползване на rumelia.net. Не носим отговорност за достоверността на мненията, публикувани от потребителите. Право да пишат коментари имат всички потребители на уебсайта, след регистрация или въвеждане на име и валиден имейл адрес.

Ще бъдат публикувани мнения, които са свързани единствено с продуктите, съдържащи се на уебсайта rumelia.net.

Няма да се публикуват и ще се премахват всички коментари от уебсайта, които представляват:

търговска реклама

нецензурни изрази

обиди на етническа, сексуална или свързана с вероизповедание основа

порнографско съдържание

лични данни

URL връзки и препращания към други страници

Ние сме радетели за използването на български език в интернет, така че писането на кирилица в коментарите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Rumelia.net си запазва правото да прави корекции на правописни грешки в изказаните от потребителите мнения, без да променя съдържанието на коментара.

Рекламации

В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.