bgen

Условия за ползване

Моля, прочетете внимателно общите условия, посочени по-долу, преди да преминете към поръчването на продукти от уебсайта Rumelia.net

Общи условия за ползване на Rumelia.net

Уебсайтът rumelia.net е интернет магазин, собственост на фирма Ковекс 2 ЕООД. Той предоставя информация и възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продукти, предлагани от Ковекс 2 ЕООД.

Настоящият документ съдържа Общите условия и урежда отношенията между Ковекс 2 ЕООД (наричан по-долу rumelia.net и потребителите на електронни услуги, намиращи се на домейн rumelia.net)

Използването на всички хипервръзки и/или заплащането на предлаганите от страниците на rumelia.net продукти, Ви превръща в потребител, което означава, че приемате и се задължавате да спазвате общите условия. Тези условия обвързват всички потребители.

Ковекс 2 ЕООД си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително предупреждение или анонсиране.

Защита на личните данни

Rumelia.net се задължава да защитава предоставената при регистрацията в уебсайта информация от всеки потребител. Личните данни на потребителите няма да бъдат предоставяни на трети страни, освен на куриерската фирма. Тяхната достоверност се проверява, за да може поръчката Ви да бъде приключена коректно.

Авторски права

Ковекс 2 ЕООД Ви дава право да разглеждате всички материали – изображения, текстове и всякаква информация от страниците на rumelia.net, само за лична употреба – при условие, че не се ползват с търговска цел и се спазват всички авторски права. Публикуваното на този сайт съдържание е собственост (освен ако изрично не е упоменато друго) на онлайн магазин  rumelia.net и се ползва със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквото и да е съдържание от този уебсайт без изрично разрешение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

Права и задължения, съгласно ЗЕТ и ЗЗП

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП rumelia.net е длъжен да предостави на потребителите си непрекъснат достъп до следната информация:

Име и адрес на фирмата – Ковекс 2 ЕООД, гр. Панагюрище, ул. Братя Дейкови 4 п.к.14, тел. за връзка +359/ 357/633 66, e-mail адрес vino@rumelia.net

Основните характеристики и информация за всеки продукт са подробно описани на отделна страница за представяне

Органът, който осъществява контрол върху дейността на онлайн магазин rumelia.net е Комисията за защита на потребителите.

Всички цени на продуктите, указани в уебсайта rumelia.net, са в лева с включено ДДС и важат за 1 брой. Стойността на разходите за доставка НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цените на продуктите.

Няма допълнителни такси при използването на предоставените средства за комуникация с нас.

Предлагаме доставка само с наложен платеж, подробна информация ще намерите на страницата (Как да поръчам?)

Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Коментари и оценяване

Публикуването на коментари за продуктите означава, че потребителят е съгласен с Общите условия за ползване на rumelia.net. Не носим отговорност за достоверността на мненията, публикувани от потребителите. Право да пишат коментари имат всички потребители на уебсайта, след регистрация или въвеждане на име и валиден имейл адрес.

Ще бъдат публикувани мнения, които са свързани единствено с продуктите, съдържащи се на уебсайта rumelia.net

Няма да се публикуват и ще се премахват всички коментари от уебсайта, които представляват:

търговска реклама

нецензурни изрази

обиди на етническа, сексуална или свързана с вероизповедание основа

порнографско съдържание

лични данни

URL връзки и препращания към други страници

Ние сме радетели за използването на български език в интернет, така че писането на кирилица в коментарите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Rumelia.net си запазва правото да прави корекции на правописни грешки в изказаните от потребителите мнения, без да променя съдържанието на коментара.

Рекламации

Законът за защита на потребителите дава право на потребителя да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им, без да плаща неустойка, при условие че не е нарушена целостта на опаковката и е запазен добрият търговски вид на стоката, спазвайки условията по чл.55 от ЗЗП.

Ако потребителят реши да върне стоката, без ясна причина, куриерската услуга за транспорта до нас ще бъде за негова сметка.

Всички права на потребителя, цитирани в ЗЗП важат и в интернет магазин rumelia.net.

При получаване на пратката, задължително проверете съдържанието на пакета за нарушаване на вида на опаковката и съответствие на продукта със заявката.

В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.