bgen

Стъпки за поръчка и покупка в Rumelia.net

Може да се извършват поръчки от различни продуктови страници в интернет магазин rumelia.net. Всеки продукт има описание, характеристики и единична цена, която включва ДДС.

Укажете съответния продукт, който искате да закупите, след което кликнете върху бутона Поръчай. Това действие добавя продукта във вашата потребителската количка. Може да видите каква сума и брой продукти са натрупани във вашата потребителска кошница в горното червено поле, което се визуализира над съответния продукт, от бутона „виж количката“.

Отворете потребителската кошница (горе вдясно). Тук може да правите промени в количеството, както и да изтриете отделни продукти от кошницата.

Натиснете бутона “Продължи с поръчката” – отваря се нова страница, съдържаща форма за попълване на данните за доставка. Ако желаете да Ви бъде изпратена фактура, моля опишете данните на фирмата в съответните полета. Всички полета, обозначени със * са задължителни.

Кликнете върху бутона “Поръчай” (долу вдясно) и заявката ще бъде изпратена за обработка. След това ще получите имейл в който е описана вашата поръчка, както и всички данни за фактура и адрес на доставка.

В рамките на 24 часа от момента на поръчката с вас ще се свърже оператор за потвърждение на поръчката и адреса на доставка.

След потвърждаване на поръчката по телефона стоката се комплектова и се изпраща до вас в рамките на три работни дни (обикновено още на следващия работен ден).

ВНИМАНИЕ: Ако адресът за кореспонденция и/или телефон за връзка, въведени във формата за контакт, не са действителни поръчката няма да бъде изпълнена.