Как да направим перфектен коледен подарък с вино?

Идеи за коледен подарък с вино за любимите хора

Коледните празници отново са тук! Настъпи този период от годината, в който усмивките не слизат от лицата на хората и доброто настроение е завладяло всеки. Коледните мелодии още от рано ни подготвят за предстоящите празници и всеки неусетно се потапя в празничната атмосфера.

Традицията повелява на Коледа да даваме подаръци на любимите си хора. Изборът може да бъде труден понякога, но от Винарска изба Румелия сме тук, за да помогнем да направите прекрасна изненада на любимите си хора.

Идеи за коледен подарък с вино

 

Бутилка вино за Коледа

Подари бутилка вино за КоледаБутилка вино е класически избор, с който няма как да сбъркате. Хубавото вино винаги е проява на добър вкус. Нашите луксозни червени вина са перфектният подарък за празника. С неповторим вкус, аромат и визия, те са истинска наслада за ценителите на качественото вино.

 

Аксесоари за вино

Комплекти за вино - идея за коледен подарък с виноИстински Рог на изобилието са аксесоарите за вино. Може да изберете комплект изискани чаши или красиво изработен тирбушон. Някои комплекти са с изчистени кутии, други се отличават с прекрасна дърворезба, която сама по себе си е скъп подарък. Стойките за вино също са подходяща изненада за колекционерите и любителите на виното. Тук ви препоръчваме нашата стилна стойка за две бутилки.

 

Облечена бутилка вино

Коледна бутилка виноВсяка една бутилка вино може да бъде превърната в едно истинско произведение на изкуството. Темата за Коледа е неизчерпаем източник на идеи – може да заложите на Дядо Коледа, снежни човеци, елени, коледни мотиви, снежинки, както и на безброй различни надписи „Весела Коледа“. Всичко зависи от крайния ефект, който търсим. Обличането на бутилката вино може да бъде превърната в забавен коледен подарък, но също така и в изискана изненада с червена панделка и стилно послание към нея.

 

Масаж с вино и грозде

Масаж с вино и грозде за коледен подаръкАко искате да изпробвате нещо съвсем ново и различно или за изненадващ подарък, тогава опитайте масажа с вино и грозде. Всеки е запознат с благотворното влияние на класическия масаж върху кожата и тялото, но малко знаят, че и специален масаж с вино и грозде може да се отрази също толкова добре. Използването на червено вино за масаж има регенериращото и антиоксидантно действие. Стимулира производството на нов колаген за по-гладка кожа, а маслото от гроздови семки спомага за защита на кожата и забавяне на стареенето ѝ.

 

От Винарска изба Румелия се надяваме да сме помогнали при избора ви за коледен подарък и Ви пожелаваме весело посрещане на светлия празник! Бъдете здрави, лъчезарни и щастливи. И не забравяйте – консумирайте вино умерено!

 

  , , , , , ,