bgen

Как да поръчам?

Стъпки за поръчка и покупка в Rumelia.net

Може да се извършват поръчки от различни продуктови страници в онлайн магазина на Rumelia.net. Всеки продукт има характеристики и единична цена, която включва ДДС.

  1. Укажете съответния продукт, който искате да закупите, след което кликнете върху бутона “Поръчай”. Това действие добавя продукта във вашата потребителската кошница. Може да видите каква сума и брой продукти са натрупани в кошницата в горния ляв ъгъл до продукта (бутона Виж кошницата).
  2. Отворете потребителската кошница (горе вляво). Тук може да правите промени в количеството, както и да изтриете отделни продукти от количката.
  3. Натиснете бутона “Продължи с поръчката” – отваря се нова страница, съдържаща форма за попълване на данните за доставка. Ако желаете да Ви бъде изпратена фактура, моля опишете данните на фирмата в съответните полета. Всички полета, обозначени със * са задължителни.
  4. Кликнете върху бутона “Поръчай” (долу вдясно) и заявката ще бъде изпратена за обработка. След това ще получите имейл, в който е описана Вашата поръчка, както и всички данни за фактура и адрес на доставка.
  5. В рамките на 24 часа от момента на поръчката с Вас ще се свърже оператор за потвърждение на поръчката и адреса на доставка.

След потвърждаване на поръчката по телефона, очаквайте поръчаните от вас продукти да бъдат доставени от куриер в уговорените срокове.

Плащането се извършва с наложен платеж при куриера.

ВНИМАНИЕ: Ако адресът за кореспонденция и/или телефон за връзка, въведени във формата за контакт, не са действителни поръчката няма да бъде изпълнена.