bgen

Винен туризъм

Във връзка с противоепидемични мерки (COVID-19), дегустациите са временно преустановени.
За повече информация можете да се свържете с нас на Тел.: 0357 63366;  E-mail:  vino@rumelia.net

Винен туризъм

vinen turizam 01

Винарска изба Румелия разполага с уютна туристическа дегустационна, където гостите ни могат да се потопят в атмосферата на винопроизводството и дегустацията на подбрана селекция вина. Капацитетът е 40 места, отворена целогодишно за всички винолюбители. Ежедневно посрещаме както организирани групи, така и индивидуални гости. След кратка обиколка през целия производствен процес всеки има възможност да отпие от божествения елексир пред закачливия пламък на камината през зимата, или в прохладната естествена изба през лятото.

За търсещите развлечение през почивните дни, или за бизнес пътуващите през седмицата, предлагаме и настаняване в трите студия към избата, перфектно обзаведени за пълен релакс и отмора, с чаша вино в ръка. По големите групи могат да ползват услугите на някой от градските хотели.
С богатото историческо минало на гр. Панагюрище времето минава неусетно. Исторически музей, Къщата на Райна Княгиня, Тутевата къща, Комплекс Априлци и местността Оборище са само част забележителностите, които могат да се посетят.
В духа на възстанническия Април 1876 и атмосферата на модерното вино посещението при нас гарантира незабравими и приятни емоции на всички гости.

vinen turizam 02