Оригинална бутилка за вино 3 в 1

Бутилка за вино е ефектен дизайн

Начините за рециклиране на бутилки от вино са много малко. Съществуват едва шепа възможности, за които всъщност можете да използвате бутилката – като ваза за цветя например или като свещник. Опитвайки се да изобретят нещо много по-креативно от вече използваните винените бутилки, дизайнери измислят Pure Bottle /буквално” чиста бутилка”/.  Сами ще се убедите колко полезни са приложенията на този творчески проект и всяко едно от тях има еднаква значимост.

Дизайн на бутилка за вино! Три приложения в едно

Еко бутилка за бяло или червено вино

Дизайнът на Pure Bottles е създаден от дизайнерско студио Lucirmás в Барселона. Преди да бъдат конструирани бутилките за вино с три отделни функции, дълго се обмисляло как най-точно да бъдат разделени. Останал вариантът бутилката да съчетава следните три елемента: фенер, чаша и лъжица.

Струва Ви се невероятно, но е факт!

След като изпиете виното, бутилката може да се раздели на три отделни части, всяка от които има своето предназначение. Дизайнерите от Lucirmás са помислили и за природата – булката Pure Bottle се произвежда от 100% рециклирано стъкло. Освен това всяка част е от различен цвят стъкло със своя собствена история, в което е вложена и доза сантименталност.

 

Бутилка като бутилка

Разбира се, “чистата бутилка” изглежда като всички останали бутилки за вино. Един доста модерен и иновативен поглед към старомодните бутилки. Концепцията е минималистична, но пък много ефективна и функционална в своя подход. Най-хубавото е, че след като сте използвали отделните части отново може да ги съберете в едно и да формирате оригиналната бутилка за вино. Страхотно, нали? Пиете вода от еко чаша и се храните с еко лъжица. Брилянтна идея! Продукт, който отговаря напълно на трите критерия: екологичност, оригинален дизайн и ефективност.

Частите на Pure Bottle Бутилка за вино 3 в 1 - чаша, лъжица и фенер

  , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>